Coaching & Mentaltræning

Jeg har i længere tid fået en hel del henvendelser fra løbere, der gerne vil indgå et træningssamarbejde, hvor jeg specifikt hjælper med deres træningsplanlægning til marathonløb, ultraløb eller ekstremløb.

Det har medført, at jeg nu har optimeret det træningsforløb, som jeg udbyder bl.a. qua mine erfaringer med træning af en del løbere igennem længere tid.

Jeg har på den ene side oplevet at en del løbere bruger meget lidt tid (hvis nogen overhovedet) på mentaltræning undervejs i deres træningsforløb. På den anden side har jeg erfaret at ofte bliver mange træningsprogrammer for rigide. Det rigide opstår ved at træningsplanlægning og træningsprogrammer bliver af en for lang træningsperiode (varighed), eksempelvis for én måned af gangen.

Det kan for mange være måske vanskeligt at overskue, og der sker noget mentalt ved at dele træningsplanlægningen op i endnu mindre dele. Jeg har ville optimere min coaching, så træningsprogrammerne og træningsplanlægningen bliver endnu mere individualiseret og baseret på den enkeltes håndtering af træningen.

Det har jeg udviklet via min personlige coaching & mentaltræning.

Her starter jeg nye træningsforløb op med en indledende coachingsamtale á 60-90 min for at planlægge forløbet og skabe en effektiv målsætning. Man forpligter sig til et længerevarende træningsforløb af 3 måneder, og du får et personligt ugentligt online træningsprogram, der justeres ugentligt baseret på, hvordan din træning er forløbet og din krop klarer træningen. Jeg er hele tiden opmærksom på din individuelle træningsudvikling, så vi undgår at du får overbelastningsskader eller lignende.

Udover den personlige træningsplanlægning får du også personlig én-til-én coaching & mentaltræning to gange om måneden med et grundigt mentaltræningsforløb, som gør dig stærkere mentalt undervejs i de lange løb med en række anvendelige teknikker, som du kan bruge i din egen træning. Her lærer du om effektiv målsætning, øvelser & teknikker til at øge og fastholde din motivation, visualiseringsøvelser, teknikker til at øge koncentration og fokus samt træning af din viljestyrke.

Løberne, der er igang med min personlige coaching & mentaltræning, får som noget særligt 15% rabat på alle ULTRARUN kurser og webshoppen under deres træningsforløb.

Jeg har valgt kun at åbne op for et begrænset antal løbere hvert år for at gøre den enkeltes træningsforløb bedre og mere fokuseret.

Du kan her finde priser & alle detaljerne om min coaching & mentaltræning.

Hvis du er interesseret i et træningsforløb, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

/Christian

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar