Årets sidste POSECAMP

I går, søndag d. 3. november, afholdt jeg årets sidste POSECAMP med et supergodt og dygtigt hold, og vi havde en hyggelig dag med masser af gode grin, tekniktræning og teori om pose running.

Der var en fantastisk stemning og dynamik på POSECAMP’en, som gjorde det til en sand fornøjelse at være instruktør og underviser. Så ak til jer deltagere for en hyggelig dag.

Vi arbejdede rigtig meget med balanceøvelser, faldøvelser og aktive løft af benet op under hoften, og jeg så en stor udvikling hos de enkelte deltagere, hvilket var godt at se.

Jeg har fra og med kurset i går besluttet at sænke deltagerantallet på POSECAMP’en fra 10 deltagere til fremover kun 6 deltagere for at der bliver endnu mere fokus og tid til den enkelte på kurset.

Den næste ULTRARUN POSECAMP afholdes søndag d. 5. januar 2014, så vent ikke for længe med tilmeldingen, hvis du vil have en af de eftertragtede pladser til den første POSECAMP i 2014.

Indtil da, og hvis du foretrækker én-til-én undervisning, så kan du her læse mere om og booke en personlig pose running enetime.

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar