Workshop om ørkenløb

I morgen afholder jeg workshop om ørkenløb & omkring hvordan man forbereder sig til et etapeløb i ørken, og billedet her ovenfor er fra ørkenløbet Marathon Des Sables i 2011. Hold nu fast jeg savner den særlige hygge i bivuakken, her med Jørgen og Jan med Theis som fotograf.

Workshoppen i morgen er en del af det samlede forløb ULTRARUN BOOTCAMP, der forbereder deltagerne til de mange aspekter af det at løbe et etapeløb i en ørken med ekstremt klima og terræn selvforsynende med rygsæk.

Jeg glæder mig meget til i morgen, og workshoppen vil starte med et foredrag om mine oplevelser med Marathon Des Sables i 2011/2013, hvorefter jeg taler om valg af udstyr til et etapeløb i ørken. Altså, hvilket udstyr, der fungerer bedst i ørkenen, hvordan man skærer overflødig vægt fra (vægtoptimering), samt hvordan man pakker sin rygsæk optimalt.

Dernæst taler jeg om træningsplanlægning frem mod et ørkenløb, og så vil der være en helt central del af workshoppen, der omhandler, hvordan man forbereder og fixer sine fødder ifm. et ørkenløb.

Her demonstrerer jeg de bedste måder til at forebygge vabler under ultraløb og især et ørkenløb med ENGO® Vabelplaster, hvordan man taper sine tæer og fødder (de vigtigste steder), hvilken tape man bør vælge og meget mere. Hvis du vil vide mere om, hvordan man forebygger vabler, så kan du læse mere i blogindlægget “Sådan undgås vabler”, eller du er velkommen på den kommende workshop onsdag aften den 6. november, der kun omhandler det at ordne sine fødder “Fix dine fødder & undgå vabler”.

Jeg skriver lidt mere om hvordan workshoppen er forløbet efter i morgen – jeg glæder mig til en hyggelig dag kun med fokus på forberedelser til et ørkenløb.

God weekend & træning!

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar