NYT fra Feetures!

Jeg har netop igår fået nye sokker på lager fra Feetures!, der er USA’s førende producent af løbesokker til specialbutikkerne indenfor løb og triathlon.

Det udvider sortimentet af Feetures! sokker med nogle meget tekniske og tynde løbesokker samt nogle højskaftede sokker fra Merino+ serien, der svarer til vores Feetures! Merino+ løbesokker men med et højt skaft, der går godt opad benene til når det virkelig bliver koldt i løbet af efteråret og sommeren.

Hvis jeg tager dem for en ende af, så er der nu Feetures! Elite iWick Ultra Light Quarter løbesokker i webshoppen. Det er nogle virkelig tekniske løbesokker, som jeg netop i dag har testet igen, og denne gang med et helt nyt par på en 15 km løbetur, og jeg mærkede stort set ikke at jeg havde sokker på, ingen hot spots, slid eller vabler.

Disse løbesokker er de tyndeste løbesokker fra Feetures! og de er virkelig behagelige og går til et stykke over anklerne. Sokkerne har kompression/støtte omkring svangen og omkring foden, som man kan se af billedet herover. Det betyder at sokkerne sidder helt tæt til & omkring fødderne og da sokkerne er højre-venstre vævede, så er kompressionseffekten og sokkerne som hele tilpasset fuldstændigt til anatomien af fødderne, hvilket gør pasformen helt perfekt.

Jeg ser virkelig disse sokker som perfekte til løb på vej og grusstier, både de kortere distancer og helt op til marathon og ultraløb, da sokkerne bliver siddende tæt omkring fødderne med en perfekt følelse af at man løber næsten uden sokker på.

Disse sokker kommer også i en en model, hvor der er polstring omkring hæl og tå for at beskytte disse udsatte punkter. Denne model hedder Feetures! Elite iWick Light Cushion løbesokker, og de er også super lækre og henvender sig til de længere løbedistancer og let trail.

Begge modeller af Feetures! sokkerne er lavet af et patenteret materiale, der kaldes iWick®, der er et mix af polyester og nylon. iWick® materialet sikrer at fugt og sved fra fødderne trækkes ud til ydersiden af materialet, hvor det fordamper så sokkerne tørrer meget hurtigt. Sokkerne består af iWick® og lycra, og materialet føles blødt og behageligt omkring fødderne. Selve tådelen på sokkerne er håndsyet på og er sømløs, så man undgår slid og vabler.

Der er også kommet den helt nye højskaftede model hjem af Merino+ serien, nemlig Feetures! Merino+ Light Cushion Crew løbesokkerne, som er noget mere højskaftet end quarter modellerne, der går op til over anklerne. Crew modellen går godt opad benet, så man er sikker på at holde sig varm i den forestående kolde tid.

Løbesokkerne er også lavet af den særlige kombination af merinould, bambus, nylon og lycra, der giver dem en helt unik blødhed og fornemmelse, når man har dem på.

Det er virkelig en lækker løbesok, der er let polstret omkring hæl og tå og har en virkelig god slidstyrke sammenlignet med andre mærker.

Du er velkommen til at kigge dig omkring i webshoppen på de forskellige modeller af løbesokker, og har du spm. til sokkerne er du altid velkommen.

 

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar