005 – WINFORCE 100 km

Det er ikke gået hen i stilhed, at vi afholdt WINFORCE 100 km sidste lørdag d. 17. august, og det var fantastisk som løbsdirektør for debutløbet på ruten at opleve stemningen og de mange løbere, der kæmpede for at gennemføre de 100 km.

Der er gået mange forberedelser forud for afviklingen af årets WINFORCE 100 km, og løbet blev en stor succes. Der er dog altid ting, der kan justeres og fintunes, så løbet kan blive endnu bedre ikke mindst på baggrund af den virkelig gode feedback, som jeg har fået fra mange af løbets deltagere, hjælpere m.fl.

Der er allerede sket en del småændringer i forhold til 2014, hvor der også bliver afholdt 50 km løb på ruten, og jeg vil gerne give et indblik i nogle af mine tanker som løbsdirektør og i forhold til WINFORCE 50/100 km 2014.

I dagens episode, taler jeg derfor om WINFORCE 100 km set fra mit synspunkt som løbsdirektør:

1. WINFORCE 100 km i forhold til ruten, opsætning heraf & tanker herom.

2. Selve afviklingen af et stort ultraløb & sikkerheden for løberne.

3. Tanker og ændringer i forhold til WINFORCE 50/100 km 2014.

Lyt med herunder eller download podcast

Afspil

Har du feedback eller tanker i forhold til løbet og podcasten, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder til indlægget.

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar