002 – Håndholdt vs. Race vest

Jeg blev inspireret til denne uges episode af ULTRARUN Podcast, da jeg læste et interessant blogindlæg omkring, hvorvidt man bør løbe med håndholdte drikkedunke eller med rygsæk eller race vest under et ultraløb.

Jeg mixer personligt brugen af de to, og løber gerne kortere ture med én enkelt håndholdt drikkedunk og længere ture med en race vest, men jeg har også løbet 100 km kun ved brug af en enkelt håndholdt drikkedunk med en pacer/hjælper. Og så har jeg prøvet yderligheden med 10 kg rygsæk under ørkenløbet Marathon Des Sables.

Endnu flere temaer behandles meget mere i dybden i vores månedens ultra tema i ULTRARUN Medlemsklub, og det tages op til debat sidst i måneden på vores klubaften på ULTRARUN facebook-side, hvis du vil endnu mere i dybden med emner indenfor ultraløb & ekstremløb.

I dagens episode taler jeg om det at løbe med håndholdt vs. race vest:

1. Hvad er mest energieffektivt at løbe med (forskning) ?

2. Typiske fordele & ulemper for håndholdt vs. race vest.

3. Mine egne erfaringer fra ultraløb.

Lyt med herunder eller download podcast 

Afspil

Hvad foretrækker du håndholdte drikkedunke eller race vest/løberygsæk?

Byd meget gerne ind med dine erfaringer som kommentarer til indlægget.

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar