Løbetid :-)

Jeg er tilbage på “pinden” efter en skøn ferie med familien i sommerhus lige ud til vandet ved Kongsmark Strand ved Slagelse. Vi havde en uge med udsigt udover Storebælt og dejlige dage med solskin & råhygge, hvor vi kunne koble af sammen.

Jeg må indrømme at jeg forstår til fulde dem, der enten flytter til Spanien og nyder varmen eller finder et sommerhus lige ud til vandet, når de går på pension, så man virkelig kan nyde elementerne. En lille bonus er så, at man kan begynde på nøgenbadning i en høj alder og vise den slappe hud frem i månens skær efter et helt liv med løbetræning. JA, og så løber man selvfølgelig stadig ultraløb :-)

Jeg fik løbetrænet en god del i ferien, og primært på asfaltvej, men det var skønt i sommervarmen. Og så var det bare rart at løbe nogle andre steder end jeg normalt løbetræner – dejligt afvekslende.

I lørdags fejrede vi min fars 60-års fødselsdag, hvilket var fantastisk hyggeligt, og det var også en sjov lejlighed til at stoppe op og kigge tilbage på mine forældres, søskendes og mit eget liv og opvækst. Er der noget, der har kendetegnet min fars liv er det altid at tænke positivt og bruge humor i sit liv kombineret med iværksætteri i over 30 år. Det er imponerende og inspirerende, og jeg kan se, at jeg i mit eget liv er gået meget i min fars “fodspor”, men ekstremsporten kan jeg dog ikke genkende hos min far….endnu :-) Jeg tror mest af alt det som kendetegner min familie udover godt humør er en eventyrlyst og nysgerrighed i forhold til nye oplevelser, kulturer, lande og naturen og altsammen kombineret med en stærk vilje og vedholdenhed.

[blockquote_left] ULTRARUN POSECAMP er et nyt, unikt & helstøbt Pose Running forløb! [/blockquote_left] Inden jeg tog med familien på ferie, færdiggjorde jeg en ny Pose Running instruktionsvideo i samarbejde med firmaet OnTape. Instruktionsvideoen bliver en del af vores nye unikt sammensatte forløb ULTRARUN POSECAMP på vores nye ULTRARUN BOOTCAMP kursus- & medlemsside. På POSECAMP’en får deltagerne udover en live POSECAMP bl.a. adgang til denne professionelle instruktionsvideo med Pose Running teknikøvelser, hvilket giver et stort udbytte til éns egen tekniktræning for at løbe effektivt. Jeg lavede i samarbejde med OnTape en lille smagsprøve til instruktionsvideoen, som du kan se herunder.

Jeg har længe ville lave et helstøbt forløb omkring optimering af løbestil med en kombination af live undervisning/kursus og online instruktionsvideoer m.m. baseret på Pose Running, hvor deltagerne virkelig får det bedst mulige sammensatte forløb, der kan lære dem at løbe med en effektiv løbestil.

Der arbejdes videre i den næste tid på det nye koncept, så vi kan lancere ULTRARUN BOOTCAMP meget snart.

Du må nyde sommervarmen, ferietiden og ikke mindst løbetiden… :-)

 

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar