WINFORCE 100 km nyt

Vi får løbende flere tilmeldinger til WINFORCE 100 km, og vi er nu oppe på 40 tilmeldte  til løbet, så der er nu kun 10 PLADSER tilbage før vi når det maksimale antal deltagere for løbet på 50 deltagere.

Flere har været ude at gennemløbe ruten, og jeg har fået rigtig positiv feedback fra alle, der synes at de optimeringer, der er lavet har gjort ruten hårdere & smukkere. Flere højdemeter, mere trail og bedre udsigtspunkter.

Det er vi selvfølgelig meget glade for og stolte af, og det er virkelig flot at så mange løbere fra både ind- og udland bakker op om vores ultra trail 100 km.

Skal du være en af de sidste 10 deltagere til WINFORCE 100 km 2013, der starter d. 17. august, så kan du her gå til tilmelding til WINFORCE 100 km 2013.

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar