WINFORCE 100 km recce tur

I dag var jeg på en hyggelig recce tur på WINFORCE 100 km ruten med Christian Nielsen og Tracy Høeg, og vi mødtes på parkeringspladsen, hvor start/mål kommer til at være d. 17. august. Vi spiste lidt morgenbrød inden vi løb ud på den optimerede rute med færre km på asfalt, flere højdemeter og flottere natur.

Vi havde godt løbevejr med ca. 15-18 grader og ingen regn. Underlaget var generelt vådt og fugtigt, så vi fik hurtigt våde fødder, men det er jo en del af charmen.

Ruten er afvekslende med blandt andet nogle flotte stisystemer i fårefolde, kofolde og på trampestier samt hårde stigninger og flotte udsigtspunkter, så løberne kan bestemt se frem til en flot oplevelse den 17. august. Den optimerede rute har nu hele 2175 højdemeter, så WINFORCE 100 km bliver et af Danmarks hårdeste trail ultraløb og blandt de hårdeste 100 km løb på dansk grund.

Det var fedt at løbe ruten igen og med godt selskab fra Tracy og Christian. Martin Paldan blev desværre forhindret i dag, men skulle også have været med for at udpege gode steder til fotografering under løbet, men det må blive på næste recce tur. Vi havde i stedet for vores egen hygge-fotograf Tracy med, som tog nogle gode billeder, der giver et godt indtryk af passager undervejs.

Vi har nu opdateret WINFORCE 100 km løberhåndbogen med de sidste nye detaljer.

Herunder er lidt af billederne fra dagens tur på ruten – fotos af Tracy Høeg.

 

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar