WINFORCE 100 km opdatering

Billede Copyright Jakob Arnholtz.

Vi har i nogen tid barslet med en optimering af WINFORCE 100 km ruten, og derfor kan vi nu offentliggøre end ny optimeret rute, der er hårdere, med mindre asfalt og grusstier samt med flotte udsigtspunkter og ikke mindst steder på ruten, der vil være super publikumsvenlige. Derved kan familier og venner også stå på ruten og heppe på løberne undervejs.

Der er superflot natur på den nye rute, og i alt er der ca. skåret 400 m på asfalt samt ca. 300 m på grusstier væk pr. omgang til fordel for rute på trampestier gennem kofolde og terræn med flere højdemeter, og ruten går nu direkte forbi en vandpost efter ca. 10 km, hvor man har mulighed for at fylde ekstra på med vand, hvis det bliver varmt, udover det vand, der uddeles i målområdet. Så I kan godt glæde jer til en fantastisk flot & hårdere rute i det skønne område.

Du kan klikke her for at tilmelde dig WINFORCE 100 km 2013, og se den nye rute. Bemærk, der er nu kun 16 pladser tilbage til løbet d. 17. august 2013.

 

 

Du vil måske også synes om

Skriv en kommentar